mamaplus

Valentina Nafornița și Cristian Spătaru vor deveni părinți

-
//
11.06.2023

Ieri Valentina Nafornița a fost omagiată. Artista a împlinit 36 de ani. Cu această ocazie, soprana a decis să facă și marele anunț, că va deveni mămică.

mamaplus

Aceasta a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe video-uri și poze de la eveniment, unde îi putem admira burtica de gravidă.

“My Birthday this year it is like never before. 🤍”, a scris soprana în dreptul pozei în care apare alături de iubitul ei, Cristian Spătaru.

Anterior, dirijorul și compozitorul Cristian Spătaru susținea că relația cu soprana Valentina Nafornița este una „frumoasă ca floarea de primăvară”. 

„Relația noastră este foarte fragedă, este la început, este frumoasă ca o floare de primăvară. Eu pe Valentina o cunosc de mai mult timp și pot să zic că, cumva s-au aliniat așa astrele că ne-am plăcut și am început să comunicăm. Am fost prezent la majoritatea concertelor ei. O admiram foarte mult că a fost o personalitate care a reușit să depășească atâtea obstacole, foarte mult e obstacole prim viață și o înțeleg bine, fiindcă știu cum e să depășești obstacole în viață ca la suprafață totul să arate frumos și roz”, spunea dirijorul.

mamaplus

Îi urăm artistei sarcină și naștere ușoară!

Sursa: Mamaplus.MD