Ziua Florilor aduce aromele verii la Shopping MallDova

Ziua Florilor aduce aromele verii la Shopping MallDova

-
//
18.06.2015

Vara asta, Shopping MallDova sărbătorește frumusețea! Pe 20 iunie te invităm la primul eveniment din „Luna Frumuseții”, și anume cel mai aromat eveniment al anului - Ziua Florilor. Aici te vei inspira, vei admira și vei crea, folosind cele mai diverse și multicolore flori. Partenerul evenimentului, Agenția de organizare a nunților „Mille Fiori”, împreună cu cei mai iscusiți floriști, a pregătit un program tematic distractiv și educativ, pentru toți cei pasionați de arta florală.

Ziua Florilor aduce aromele verii la Shopping MallDova

La parterul Shopping MallDova va fi prezentată o expoziție tematică, care va cuprinde cele mai inspirate și neașteptate compoziții din flori de diverse culori, forme și origini.

Iar dacă te-ai gândit că ai putea crea buchete la fel de frumoase sau poate chiar mai originale, la ora 15:00 ești așteptat la un masterclass de floristică. Aici vei învăța principiile și tehnicile de bază ale acestei arte, pe care le vei putea aplica pe loc. Vei asambla buchete sau compoziții decorative, iar creațiile proprii le vei putea păstra, pentru a-ți înfrumuseța casa sau pentru a le face cadou. Detalii despre cum  să te înscrii la atelier în mod gratuit, află pe pagina de facebook a Centrului Comercial Shopping MallDova.  

De Ziua Florilor vino la Shopping MallDova împreună cu toată familia, deoarece avem și pentru copii activități tematice. „AzurArt”, expertul în materiale de calitate pentru hobby-urile artistice, le va pune celor mici imaginația la încercare, propunându-le să creeze flori fanteziste. Astfel copiii își vor dezvolta motorica fină, abilitățile de lucru cu diverse materiele și creativitatea.  

De asemenea, cu această ocazie, în magazinele Shopping MallDova vor înflori oferte speciale de la brandurile tale preferate, pe care nu le poți rata: aici îți poți alege ținute perfecte de vară, dar și accesorii colorate pentru mare, soare și distracție!

Shopping MallDova vă așteaptă cu drag la Ziua Florilor!