mamaplus

Anastasia Lazariuc, dezvăluiri surprinzătoare despre nepoții ei: "Mă uit la ei în sus"

-
//
19.04.2022

La cei 68 de ani ai săi, Anastasia Lazariuc are o familie frumoasă și mare. Fiica ei, Ileana, a fost căsătorită cu fiul cel mare al lui Ion Țiriac. Cei doi au împreună doi copii, iar în 2017 au decis să divorțeze. În ciuda tuturor greutăților prin care a trecut de-a lungul anilor, artista a reușit să le depășească și să se bucure alături de copiii ei. Zilele trecute, fiica ei, Ileana Lazariuc a împlinit 40 de ani și a sărbătorit în familie. Anastasia Lazariuc spune că cel mai de preț lucru pentru ea sunt copiii și nepoții. Artista are patru nepoți, două nepoate din partea fiului, iar de la Ileana are doi nepoți.

”Cel mai de preț dar de la Dumnezeu sunt nepoții, copiii și părinții, cât îi mai ai. Uneori îți dai seama târziu, când ei nu mai sunt printre noi. Nu trebuie să ne grăbim, să stăm pe lângă ei.De asta au nevoie oamenii, să fim lângă ei, să le dăruim ceea ce îi completează. Fără noi, viața lor este goală. Nu fac decât să se uite la poze și să își amintească, dar nu-i suficient. Prezența înseamnă foarte mult.

Importantă este prezența copiilor și a nepoților mei, acum mai înalți ca mine.  Înainte ei se uitau în sus, acum eu sunt pitica familiei și mă uit la ei în sus. Și cu nepoatele este la fel. Au crescut și anii au trecut relativ repede.”, a mărturisit Anastastia Lazariuc într-un interviu recent pentru Fanatik.

Anastasia Lazariuc își va petrece sărbătorile de Paște le va petrece alături de familia sa, iar imediat va pleca la Chișinău să-și lanseze cartea ”Privighetoarea din vis”. Artista susține că fiica ei, Ileana, este prietena ei cea mi bună și că au o relație foarte specială.

”Am fost binecuvântată de Dumnezeu, mi-a dat niște lucruri atât de frumoase, cu toate greutățile prin care am trecut… Fiica mea împlinește azi o vârstă. Este ziua ei de naștere și îi doresc iubire, tot ce își dorește ea.Ea este prietena mea cea mai bună. Avem o relație apropiată, cu nepoatele la fel. Nepoții au crescut frumos, cu povești, rugăciuni, sunt mari…”, a mai spus cântăreața.