mamaplus

Copilă, agresată de un individ necunoscut în Chișinău. Mesajul unei mame în mediul online

-
//
06.09.2023

În mediul online a apărut publicația unei mamei care a declarat că un bărbat neadecvat a încercat să o ducă forțat pe fiica sa într-un loc necunoscut. La strigătele fetei a venit în ajutor o femeie care a început să-l lovească pe acesta cu geanta sa. Drept urmare, bărbatul a fugit.

mamaplus

Potrivit acesteia, totul s-a întâmplat în jurul orei 14:00, în sectorul Botanica. Femeia povestește că un bărbat neadecvat a strâns-o pe fetița sa de mâini și a încercat să o ducă într-un loc necunoscut. Fata a încercat să se elibereze din mâinile agresorului și să strige, transmite Știri.md.

La auzul țipetelor, o femeie a venit în ajutorul fetei. Aceasta a început să-l bată pe agresor cu geanta sa în cap și, prin urmare, el a fugit într-o direcție necunoscută. 

Mama fetei spune că, din păcate, micuța nu ține minte cum arată bărbatul. Aceasta a spus doar că el are ochii roșii și părul întunecat.

Prin urmare, femeia a depus o plângere la Poliție cu speranța că agresorul va fi identificat. 

mamaplus

Potrivit șefei Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, totul s-a întâmplat pe strada Independenței din sectorul Botanica al Capitalei. Cazul este înregistrat și angajații Poliției urmează să stabilească toate circumstanțele pentru a identifica individul.