mamaplus

Povestea tristă a unui băiețel de 3 ani care a pierdut lupta grea cu o formă agresivă de cancer

-
//
29.07.2020

Vladimir Cobasnian, un băiețel de trei ani, diagnosticat o formă foarte agresivă cancer, a fost înfrânt de boală. Vestea tristă a fost dată de reprezentanții Asociației ”Salvează o Inimă”. Membrii Asociației au organizat anterior o strângere de fonduri, dar din păcate a fost prea târziu pentru el. „După o luptă cruntă cu nemiloasa boală a secolului XXI, micuțul Vladimir Cobasnian a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-i dăruiască un colțișor de Rai”.

Povestea tristă a micuțului Vladimir

„Un copil schimbă radical viața unei femei. Fericire e un cuvânt poate prea mic pentru a descrie ce simte o mamă când își ține pruncul în brațe pentru prima dată. Să vezi cum deschide ochișorii, cum te strânge de deget, cum te caută cu mânuțele… sunt experiențe care te fac să simți din plin cât de frumoasă poate fi viața, indiferent de neplăcerile cotidiene.”, așa a simțit Eugenia Cobasnian când l-a născut pe Vladimir.

L-a ținut strâns la piept, i-a șoptit că îi va fi mereu alături, că nu i se va întâmpla nimic rău… dar nu a știut niciodată că nu îl va putea proteja de neprevăzut, de ceva ce a luat prin surprindere întreaga familie.

Deși mânca bine și nu dădea niciun semn că ar fi ceva în neregulă, la un moment dat burta băiețelului a început să se umfle. Sperau toți că sunt niște paraziți intestinali, nimic deosebit. Din nefericire însă, realitatea a fost cu totul alta, una greu de îndurat: copilașul avea Neuroblastom-CANCER.

”S-a prăbușit efectiv pământul sub mine, aerul a devenit greu de respirat și lumina zilei greu de suportat. Știu că noi, mamele facem minuni pentru copiii noștri, că tăria noastră poate răsturna munții, dar totuși frica nu mă lăsa, teama pentru puiul meu, pentru viața lui…”, povestea cu lacrimi în ochi mama lui Vladimir.

Familia a făcut tot ce i-a stat în puteri ca să își salveze băiatul, însă boala cruntă a fost prea nemiloasă cu micuțul Vladimir, care a plecat la îngeri prea devreme.

mamaplus