Totul despre makeup: înregistrează-te la cursurile "Nastelle BasicPro"

Totul despre makeup: înregistrează-te la cursurile "Nastelle BasicPro"

-
//
15.03.2017

Nastelle University anunță admiterea studenților pentru participarea la un nou proiect educativ - Nastelle BasicPro. Dorești să obții un loc de muncă prestigios, să colaborezi în proiecte fashion, la tv sau în image-studiouri, să îți realizezi potențialul creativ pentru a deveni un make-up artist profesionist și personalitate recunoscută în media? Înregistrează-te la cursul de nivel academic - "Nastelle BasicPro", fă un pas încrezător spre visul tău!

Investește în dezvoltarea carierei de MUA

Cursul de nivel academic "Nastelle BasicPro" este potrivit pentru fetele care sunt interesate de cariera de makeup artist. Acesta este conceput pentru a ajuta makeup artiști începători să-și  îmbunătățească abilitățile lor și să obțină noi informații despre arta machiajului. Cei mai buni makeup artiști din Moldova vor împărtăși experiența lor cu începători și profesioniști care doresc să-și dezvolte abilități în una din elementele definitorii ale look-ul unei femei  - machiajul.

Cea mai puternică echipă de formatori

Personalul nostru didactic este  unul dintre principalele motive pentru a prefera "Nastelle BasicPro" altor școli și studiouri. Experții noștri au o vastă experiență în televiziune, reviste și evenimente profesionale. Cei mai buni specialiști din Moldova- makeup artiștii Renata Abdullaeva, Elena Revenco, Olga Totoc și Rodica Cheptine, s-au afirmat deja în sfera makeup-ului și au devenit profesori de succes, iar acum sunt gata să împărtășească acest vast bagaj de experiență.

Renata Abdullaeva - medaliată cu aur la Campionatul OMC din Frankfurt, în categoria "Stage Make-up." A participat cu succes la concursuri de nivel internațional, este un trainer renumit în România, Ungaria, Bulgaria, Georgia, Azerbaijan, Serbia.

Totul despre makeup: înregistrează-te la cursurile "Nastelle BasicPro"

Elena Revenco - makeup artist de peste 7 ani și 6 ani în urmă a lansat un studiou de machiaj din Bălți, în care antrenează viitori specialiști. Stilul ei desăvârșit si execuția impecabilă a lucrărilor au ajutat-o ​​să devină unul dintre cei mai buni makeup artiști din Moldova.

Totul despre makeup: înregistrează-te la cursurile "Nastelle BasicPro"

Olga Totoc - un specialist de top în crearea unor lucrări complexe în domeniul makeup-ului în  Republica Moldova. Administreaza propriul studiou de makeup, dezvoltă și implementează noi tendințe în make-up și introduce noi tehnici de lucru.

Totul despre makeup: înregistrează-te la cursurile "Nastelle BasicPro"

Rodica Cheptine - este specializată în tipuri comerciale de make-up. În spate are 10 ani de experiență în domeniul mass-media, tv și proiecte podium, reviste și lucru de salon. Rodica este unul din specialiștii de top, solicitați pentru spoturi muzicale și publicitare.

Totul despre makeup: înregistrează-te la cursurile "Nastelle BasicPro"

Programul cursului: 100 de ore, ce includ baza teoretică, 3 masterclass-uri și 70 de ore de practică.

Cursurile vor dura  5 săptămâni și presupun 100 de orede teorie și practică, fiind împărțite în 4 blocuri.

1. Makeup Basics - introducere în istoria machiajului. Totul despre evoluția produselor, instrumentelor și proprietățile cosmetice. Vom vorbi despre tipurile de fețe, despre îngrijirea pielii și alegerea produselor cosmetice, precum și primele tehnici de aplicare.

2. Starting makeup - însușirea celor mai simple tipuri de machiaj. În acest bloc, acordăm o atenție sporită machiajului anti-age, sculptării si modelării fetei. Vom vorbi despre modul în care se execută și se modelează linia sprâncenelor conform criteriilor anatomice.

3. Classic makeup - vei învăța cele mai comune tipuri de machiaj. Aici vei deprinde a efectua tipuri clasice și comerciale de makeup, business make-up, tehnica smokey eye.

4.Creative makeup- vei însuși tipurile complexe de make-up, cele  podium, de seara, de mireasa - toate secretele celor mai complicate tehnici sunt descrise în acest bloc. Vei invăța de asemenea să efectuezi un machiaj potrivit pentru fotografie, și cum orice idee creativă poate prinde  viață.

10 motive pentru a te înscrie "Basic Pro Nastelle"

Acest proiect unic pentru Moldova este complex și, asta va contribui la dezvoltarea multilaterală a unui specialist în makeup.

  • 4 formatori de top
  • 4 blocuri tematice
  • 30 de ore teorie, 70 de ore practică
  • 3 masterclass-uri incluse
  • 3 poze pentru portofoliu
  • Diploma oferită de Nastelle
  • Lucru în conformitate cu standarde internaționale
  • Utilizarea celor mai bune materiale
  • Cultivarea gustului și stilului unic de lucru
  • Dezvoltarea continuă ca specialist

Totul despre makeup: înregistrează-te la cursurile "Nastelle BasicPro"

Contacte: Tel. +373 60 15 20 20

Email - university@nastelle.com

Facebook -  Nastelle University Moldova

university.nastelle.com