mamaplus

Ana, o mămică din Soroca, se zbate între viață și moarte

-
//
08.08.2023

Durere fără margini pentru o tânără mămică care luptă pentru viața ei ca să își poată vedea fiul mare.

mamaplus

”Dragii nostri, va rugam sa ascultam mesajul dureros si disperat al unei mamici pe nume Ana, care ne roaga sa nu îi lăsam de unii singuri în aceasta lupta prea grea și imposibila  pentru ei.

Tanara mamica se zbate între viata și moarte, iarsalvarea ei este doar transplantul ce ajunge la pretul de 91800 euro, o suma imposibila pentru familie.

La vârsta la care ar trebui să se bucure de viață alături de cei dragi și să ghideze dulcea copilărie a băiețelului ei în vîrstă de 4 ani, Ana Todorciuc absolventa Colegiului de Arte ,,Nicolae Botgros” din or. Soroca, specialist planificare și monitorizare numerar luptă pentru VIAȚĂ. Ana a fost diagnosticată cu leucemie acută, iar boala a avansat rapid și se manifestă într-un mod extrem de agresiv. Supraviețuirea este miza cea mai mare în lupta contracronometru iar șansa Anei la viață este efectuarea unui transplant de măduvă în afara țării noastre, care are un preț uriaș. 

Fiecare gest mic este un ajutor măreț pentru Ana și înseamnă fericire pură pentru băiețelul ei de a se bucura în continuare de căldura mamei sale.

Orice donație este binevenită în această cursă de supraviețuire.

Cu lacrimi în ochi, familia ei ne roagă disperată să îi ajutăm în aceste momente grele.

Din orice tara, pentru viata Anei se poate dona pe contul activ de donatii prin card bancar, transfer bancar, paypal, paynet, sms, apel telefonic, AICI!”