mamaplus

Ashley Benson este însărcinată. Actrița și Brandon Davis vor deveni părinți pentru prima oară

-
//
20.10.2023

Ashley Benson este însărcinată. Mai multe surse au confirmat pentru Page Six că actrița din „Pretty Little Liars' și logodnicul ei, Brandon Davis, așteaptă primul lor copil împreună. Aceasta a fost surprinsă cu burtica de gravidă la vedere în Beverly Hills, iar apropiații vedetei au confirmat sarcina.

mamaplus

Conform unui raport al US Weekly, Benson se află în prezent în a patra lună de sarcină, adică în jur de 17 săptămâni, ceea ce înseamnă că se află aproape la jumătatea sarcinii. Potrivit unei surse care a vorbit cu publicația, Ashley Benson este „încântată să fie mamă'.

„Este în jur de patru luni și este atât de încântată să fie mamă, mănâncă foarte bine și are grijă de corpul ei. Familia lui Ashley este, de asemenea, încântată pentru ea.', a declarat o sursă pentru publicație.

Ashley Benson a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Hanna în serialul pentru adolescenți Pretty Little Liars, iar printre alte roluri se numără cel din „Bring It On: In It To Win It' și, cel mai recent, cel din viitorul thriller psihologic „Wilderness' de pe Prime Video.

Acest moment emoționant făcut public nu este singurul eveniment plin de bucurie care a avut loc în acest an, Benson anunțându-și, de asemenea, logodna cu iubitul ei, Brandon Davis, la începutul acestui an. Ea l-a numit pe partenerul ei, în vârstă de 44 de ani, „cel mai bun prieten' al ei de atunci, scriind: „Te iubesc'.

Actrița și logodnicul ei și-au menținut relația privată

Anunțul a venit la cinci luni după ce povestea de dragoste a cuplului a ajuns pe prima pagină a ziarelor după relațiile de lungă durată ale lui Benson cu rapperul G-Eazy și cu modelul Cara Delevingne. Ea a ținut relația în secret, explicând pentru Cosmopolitan în martie 2021 de ce preferă o viață amoroasă „privată'.

„Este mai sacru în acest fel', a declarat ea pentru revistă la acea vreme. „Cred că este mai bine să nu fii supraexpus și îți poți proteja cu adevărat relația dacă nu o exploatezi'.

Vedeta din „Spring Breakers' a declarat pentru People în 2019 că era „obsedată de copii' și că își dorea „cam 25 de copii' în viitor. Benson a precizat că nu plănuia să rămână însărcinată „prea curând' – dar asta nu a împiedicat-o să cumpere haine pentru viitorii ei micuți.

„Tocmai am cumpărat trei tricouri de epocă pentru viitorii mei copii', a declarat ea la momentul respectiv pentru publicație. „Am de gând să le păstrez până când le vor putea purta. O să înnebunesc… Va fi distractiv'.

sursa 

mamaplus