Baby Smile – vopsea pentru camera copiilor

Baby Smile – vopsea pentru camera copiilor

-
//
21.07.2015

Noua vopsea de la Supraten a fost aprobată de Centrul de Sănătate Publică.

V-aţi decis să renovați camera pentru copii şi nu ştiţi cu ce să începeţi?

Cum să procedaţi ca pereţii proaspăt vopsiţi să nu afecteze sănătatea familiei?

Suntem deja obişnuiţi să alegem, cu o deosebită minuţiozitate, îmbrăcămintea şi produsele alimentare pentru copii, să fim atenţi la jucăriile şi mobilierul pentru micuți. De ce materialele folosite pentru renovarea camerei copilului ar fi o excepţie? Compania Supraten, pentru prima dată în Moldova, a elaborat o vopsea specială pentru pereţi destinată încăperilor în care copiii petrec cel mai mult timp. Cu vopseaua Baby Smile obțineți nu numai un aspect viu colorat al camerei pentru copii, ci şi un mediu sigur pentru sănătatea copilului.

Baby Smile – vopsea pentru camera copiilor

Vopseaua Baby Smile a fost aprobată şi recomandată de medici

Baby Smile este unica vopsea din Moldova certificată de Centrul Naţional de Sănătate  Publică. Vopseaua este absolut inofensivă pentru copii: Baby Smile nu conţine substanţe nocive, nu are miros şi nu provoacă reacţii alergice. În plus, după zugrăvire pe pereţi se formează o peliculă subţire, dar rezistentă, care nu permite poluarea bacteriană şi împiedică formarea de mucegai, ceea ce vă protejează copiii de acţiunea nocivă a umezelii în perioada rece a anului.

Vopseaua Baby Smile este o soluție ideală pentru orice spațiu în care copiii se află un timp mai îndelungat: camera copilului de acasă,  sala de clasă sau sala de joacă de la grădiniţă. Aspectul inițial al pereților vopsiți cu Baby Smile va dura în timp: suprafeţele zugrăvite pot fi curăţate cu regularitate, iar culoarea nu va pierde din intensitate. Vopseaua formează o peliculă atât de durabilă, încât rezistă oricărui desen al copiilor.

Vopseaua Baby Smile se usucă aproape momentan: la patru ore după aplicare, camera renovată vă stă la dispoziţie! E soluția ideală pentru cei care nu doresc să-şi abandoneze căminul pe durata renovărilor.

Baby Smile – vopsea pentru camera copiilor

Noua vopsea face ca visul copilului să  devină realitate!

Vă faceți griji  că o vopsea ecologică nu are intensitate și strălucire? Din contra! Cu vopseaua Baby Smile veți realiza  cele mai îndrăzneţe fantezii de design, fără a vă  limita imaginația, spre  bucuria copiilor. Noua vopsea de la Supraten abundă în nuanţe de culori: veți putea crea în camera pentru copii o adevărată poveste! Nuanţele expresive ale culorilor vor da viaţă personajelor îndrăgite de copii, pădurii fermecate  sau avioanelor care plutesc printre nori: puteţi crea orice feerie în camera pentru copii, având la îndemână vopseaua Baby Smile.

Dacă vă preocupă sănătatea celor apropiaţi, Compania Supraten vă propune o abordare complexă a problemei: înainte de zugrăvire, pereții  trebuie tratați cu grundul special Supraton Akwa. Supraton Akwa se fabrică din materiale hipoalergenice, ceea ce face ca renovările să fie şi  confortabile, şi fără riscuri pentru sănătate.

Dacă nu vă hotărâți să începeţi renovarea camerei pentru copii de teama mirosului neplăcut sau credeţi că este inutil, deoarece în curând oricum veţi renova camera din nou, nu mai ezitaţi! Baby Smile este soluţia perfectă pentru transformarea camerei copilului. Materialele hipoalergenice, întreţinerea uşoară, precum şi uscarea aproape momentană permit să nu vă faceți griji pentru sănătatea celor apropiaţi, iar culorile vii oferă copiilor o adevărată sărbătoare.

Baby Smile – vopsea pentru camera copiilor

Adresa magazinelor SUPRATEN

mun. Chişinău, str. Meşterul Manole, 14/1 “SUPRATEN - Ciocana”

mun. Chişinău, str. Petricani, 82 “Oraşul Meşterilor”

Tel.: 022 260 000

www.supraten.md

Baby Smile – vopsea pentru camera copiilor

Vopsea Baby Smile >>>

Amorsă-grund SUPRATON AKWA >>>

Baby Smile – vopsea pentru camera copiilor