mamaplus

În căutarea cadoului: Părinții vor să împlinească dorințele copiilor

-
//
25.12.2023

Suntem în pragul celor mai generoase sărbători. Întrucât, anume în această perioadă, oamenii își dăruiesc tot felul de de cadouri. E clar că cei mai răsfățați sunt copiii, care și-au făcut deja listele cu dorințe.

mamaplus

Mulți dintre părinți recunosc că nu vor economisi la acest capitol, pentru a nu știrbi din magia Crăciunului. Spre bucuria comercianților de jucării, care spun că au așteptat un an întreg chilipirul, transmite Tv8.md.

Odată cu magia sărbătorilor, este dat startul maratonului de cumpărat cadouri. Părinții, pe ascuns de odrași, colindă magazinele, pentru a le găsi de la Moș Crăciun. Acest băiat ne-a spus că a primit deja ceea ce-și dorește. El a optat pentru un personaj din desene animate. Acum, împreună cu mama sa, alege un cadou pentru sora mai mică. 

Managerii magazinelor de jucării spun că în această perioada vânzările merg strună și lucrează în regim intens, pentru a reuși să satisfacă toate cerințele cumpărătorilor. Cât despre prețuri, aceștia spun că au pregătit reduceri și oferte pentru toți.

La nivel global, acum câțiva ani, piața jucăriilor a depășit 150 de miliarde de dolari, iar specialiștii estimează creșteri cu peste 50 la sută în următorii ani.