mamaplus

Chrissy Teigen, la două luni după ce a pierdut sarcina: ”Tocmai am făcut primul duș!”

-
//
02.12.2020

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a împlinit 35 de ani, iar cadoul pe care și l-a făcut de ziua ei a fost unul extrem de banal, dar care a făcut-o foarte fericită. Ultimele luni au fost extrem de dificile pentru modelul american care a pierdut o sarcină, iar acum le-a dezvăluit fanilor că acum a fost, în sfârșit, capabilă să facă un duș spre deosebire de băile pe care și le-a făcut în ultimele două luni, timp în care s-a recuperat după pierderea sarcinii.

Chrissy Teigen a făcut dezvăluirea inedită într-un story pe Instagram. Îmbrăcată într-un halat de baie și cu un prosop pe cap, soția lui John Legend le-a dezvăluit celor 33 de milioane de urmăritori că a făcut un duș.

”Tocmai mi-am făcut primul duș în ultiemle două luni. În cele două luni de când am pierdut sarcina am făcut baie, pentru că nu suportam să fiu în duș. Efectiv nu puteam, psihic, să stau în duș. Mă simt foarte bine. Vă mulțumesc pentru urările de ziua mea. Mă simt foarte bine și foarte liniștită.”, a mai precizat ea, potrivit Daily Mail. 

Ce a spus Chrissy Teigen despre fotografiile făcute publice

Chrissy Teigen și John Legend au dezvăluit, de curând, care au fost motivele pentru care au făcut publice imaginile surprinse imediat după pierderea fiului lor. Astfel, aceasta a mărturisit că soțul ei ”nu s-a simțit deloc confortabil” atunci când a fotografiat-o la scurt timp după teribilele momente. De cealaltă parte, Legend a declarat despre soția sa că a fost ”îndeajuns de curajoasă” pentru a împărtăși publicului durerea ei, insistând că în urma acestei drame pe care au suferit-o au devenit, ca și cuplu, mai puternici ca oricând.

Chrissy, în vârstă de 34 de ani, era însărcinată în 20 de săptămâni cu băiețelul ei, când a pierdut sarcina în 30 septembrie 2020. Ulterior, cei doi ales să publice o serie de fotografii tulburătoare, alb-negru, făcute la spital, într-una dintre ele Chrissy apărând plângând, iar într-o alta cei doi ținându-și în brațe pruncul mort.

mamaplus