Clubul Internaţional al Femeilor organizează duminică un tîrg de caritate

Clubul Internaţional al Femeilor organizează duminică un tîrg de caritate

-
//
03.12.2014

Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova (IWCM) are plăcerea de a  anunţa cea de-a 18-a ediție a Iarmarocului Caritabil de Iarnă 2014 ce va avea  loc  la Pavilionul Central al Centrului Internațional de Expoziție „Moldexpo” pe data de 7 decembrie între orele 10:00-16:00.  

Clubul Internaţional al Femeilor organizează duminică un tîrg de caritate

Evenimentul are drept scop colectarea de fonduri din vânzările produselor expuse de misunile diplomatice acreditate în Republica Moldova, Clubul Internațional al Femeilor, precum și diverși producători autohtoni și agenți economici din țară. Banii colectați la acest Iarmaroc internațional, unic de acest fel în Republica Moldova, vor ajunge la copiii bolnavi de cancer din cadrul celor două secții  Hematologie și  Oncologie Pediatrică ale Institutului Oncologic Republican, precum și pentru copii ce necesită  îngrijiri speciale în cadrul Centrului de Protezare Oro-maxilo-facială.

Iarmarocul Caritabil de Iarnă 2014 va fi deschis la orele 10.00 de către Prima Doamnă a țării, Margareta Timofti, co-președintele IWCM, d-na Pakize Banu Cankan Kartal si d-na  Corina Cojocaru-Ulianovschi   si coordonatorul principal al Iarmarocului 2014, d-na Irina Herne, alături de soțiile Ambasadorilor acreditați la Chișinău și membrii Clubului Internațional al Femeilor din Moldova.

Această acțiune caritabilă, tradițional organizată de către comunitatea internațională în luna decembrie, este o călătorie în jurul lumii, unde fiecare stat își prezintă produsele autohtone, bucatele și băuturile sale, lucrări de artă, haine, cărți și jucării pentru copii, toate la un preț accesibil.

Clubul Internațional al Femeilor din Moldova invită toată lumea pe 7 decembrie la Moldexpo să savureze din plin de farmecul unei atmosfere inedite a sărbătorilor de iarnă, a unei lumi cosmopolite, unde multilingvismul și inter-culturalitatea crează o coeziune socială, oferind cu pietate noi valori cetățenilor Republicii Moldova.

Familii întregi împreună cu copiii sunt aștepați să contribuie simbolic în susținerea copiilor bolnavi de cancer prin implicarea și participarea la acest Iarmaroc caritabil, unde  muzica, dansul, colindele de iarnă și bucate internaționale vor asigura atmosfera de sărbătoare și relaxare a unei duminici speciale în mijlocul comunității diplomatice și internaționale la Chișinău. Tombola este întotdeauna un moment distractiv, premiile expuse în concurs sunt uimitoare si includ chiar si  zboruri  tur-retur. Veti savura o duminică plăcută și veți naviga printre cadouri unice de pretutindeni.

Copiii vor avea bucuria de a-l vizita pe Moş Crăciun şi chiar de a face poze cu “Moşu cu nas roşu”.  Speram  să vă vedem acolo împreună cu familia!                                                   

Clubul Internațional al Femeilor din Moldova  mulţumeşte sponsorilor care au contribuit la buna organizare a acestui eveniment caritabil: Effes/ Chisinau, Fed.Fotbal Moldova, Kenford,  Sun TV, Bemol, GaZ Union Fenosa, Centrul de Diagnostic German, Interdean, Orange, PWC, Casa Curata, Accent Electronic, Xerox, MobiasBanca, Malldova, Turkish Airlines, Xerox, Youbesc, Trend Setter, și unii parteneri Media: Acasa, Perfecte,  All Moldova, All Lady, ProstoVkusno, Talenthouse.md, CTC, mama.md, noi.md, pentruea,md, RTR Moldova. 

Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova (IWCM) a fost fondat ȋn anul 1997 şi, până ȋn acest moment datorită evenimentelor organizate precum Seara de Artă, Târgul de Crăciun, Fashion Show a colectat peste 450 000 de dolari pentru diferite proiecte de caritate. Membrii clubului activează pe bază de voluntariat şi toţi banii colectați sunt direcționați spre susținerea copiilor, femeilor și a grupurilor social-vulnerabile din Republica Moldova.  

Informații suplimentare despre Club le găsiți pe pagina web www.iwcm.md și în Facebook International Women’s Club of Moldova