mamaplus

Cutremurător! O femeie și-a ucis copiii și soțul

-
//
13.06.2023

O femeie din Stoke-on-Trent, Marea Britanie, și-a ucis cei doi copii în casa în care locuiau, apoi și-a înjunghiat soțul la locul lui de muncă.

mamaplus

Poliția spune că Ethan John, în vârstă de 11 ani, și Elizabeth John, în vârstă de 7 ani, au murit în locuința lor din cauza unor „răni semnificative”, transmite Protv.ro.

Mama lor în vârstă de 49 de ani a fost arestată și se află în custodia poliției, scrie The Sun.

Vecinii spun că au văzut-o cum se îndrepta spre locul de muncă al soțului ei - o spălătorie de mașini - îmbrăcată într-un halat.

„Am auzit țipete, iar soțul ei a fost înjunghiat. Tatăl meu l-a văzut întins pe targă”, a spus un localnic.

Școlile la care învățau cei doi copii le-au adus un omagiu.

„Ethan a fost un membru minunat al comunității noastre școlare. Avea maniere impecabile și un zâmbet molipsitor. Ne va lipsi foarte tare și va face mereu parte din inimile noastre”, a transmis școala la care a învățat Ethan.

„Elizabeth a fost un membru bun și prietenos al școlii noastre. Era o rază de soare care avea mereu zâmbetul pe chip. Era prietena tuturor - era luminoasă și populară. Pierderea lui Elizabeth este cu adevărat devastatoare pentru noi, iar absența ei va lăsa un gol imens în școala noastră”, a declarat unitatea de învățământ a lui Elizabeth.

„Nu pot să-mi imaginez durerea pe care o simt familia și prietenii acestor doi copii. Ofițerii continuă să fie aproape de cei care îi cunoșteau pe cei mici în timp ce încercăm să aflăm mai multe despre ce s-a întâmplat ieri seară”, a declarat inspectorul șef Cheryl Hannan.