mamaplus

Dianna Rotaru a anunțat cele două nume ale fiicei sale

-
//
19.12.2023

Dianna Rotaru a devenit mămică pe 3 decembrie, la o maternitate privată din Chișinău. Aceasta a oferit mai multe detalii despre naștere, a publicat poze cu fetița, însă nu i-a dezvăluit numele.

mamaplus

Aseară, în cadrul emisiunii O seară perfectă, interpreta a mărturisit că fetița poartă numele Laura-Emilia.

„Numele era pregătit demult. La mine era pregătit de când aveam eu 10 ani. Mi-a plăcut atunci foarte mult o actriță și am zis că dacă o să am o fetiță, o să-i pun acest nume. L-am anunțat și pe iubitul meu, care este numele meu preferat pentru fetiță, iar el a venit cu numele lui”, a declarat Dianna.

„Eu am spus să moștenească și numele mamei mele, la care țin foarte mult. Emilia este numele mamei mele”, a adăugat iubitul artistei, Rareș Bota Crăciun.
 

mamaplus

Anterior, Dianna Rotaru a povestit cum s-a cunoscut cu tatăl copilului.

“Cu lacrimi de bucurie, chiar de la începutul anului când l-am cunoscut pe tatăl copilului, totul s-a întâmplat foarte repede, foarte frumos și aprins. Ne-am cunoscut în februarie, a fost surprinzător să-l cunosc, mai ales că m-a văzut la televizor și s-a trezit ceva în el din momentul când m-a văzut și m-a găsit”, spunea artista în cadrul unui interviu.

mamaplus