mamaplus

Hai să explorăm Vestul Sălbatic. La Shopping MallDova, copiii vor trăi o aventură captivantă

-
//
29.08.2023

„Vestul Sălbatic” se mută la Shopping MallDova. Noul an școlar vine cu adevărate lecții de istorie condimentate cu aventurile și expedițiile captivante trăite de cowboy, indieni, șerifi și bandiții din Vestul Sălbatic. 

Din 1 până pe 16 septembrie, cei mai mici vizitatori ai Shopping MallDova se pot aventura într-o călătorie temporară ca să exploreze viața din vestul Americii, într-o expoziție interactivă și educativă, special concepută pentru copii.

Călătoria în timp este garantată de recuzita autentică și activitățile specifice perioadei, iar pentru ca să se simtă în mijlocul acțiunii, copiii vor fi îmbrăcați în haine de cowboy sau indieni și vor descoperi detalii interesante despre viața de atunci. 

Cei mici se vor aventura pe un traseu special amenajat, care va cuprinde o mină de aur, unde vor putea strânge aur și se vor simți ca niște veritabili căutători de comori din Vestul Sălbatic. De asemenea, nu vor lipsi nici cursele de cai, unde participanții se vor simți ca adevărați călăreți, străbătând deșerturile în căutarea unor destinații inedite.

Pe parcursul acestei expediții, copiii vor ajunge și în satul indian, vor învăța despre cultura și tradițiile lor, vor participa la activități în jurul focului de tabără și vor dansa și cânta la fel ca indienii.

Călătoria prin Vestul Sălbatic va continua cu un popas în zona celor mai periculoși bandiți, a cărora poze erau imprimate pe afișele ”Wanted”. Aici, micii exploratori vor putea să se deghizeze, să facă poze și să vadă cum erau pedepsiți criminalii. 
La finalul expediției prin Vestul Sălbatic, micuții vor fi premiați pentru curajul lor și vor primi diplome.

Această expoziție este gratuită și este realizată în parteneriat cu Nesquik. 
Cu Nesquik creșterea copilului va fi mai distractivă și sănătoasă.

Vizitarea expoziției din Vestul Sălbatic este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 4-10 ani.
Expoziția va funcționa după următorul program: luni-vineri 14.00-19.00, sâmbăta-duminica 12.00-19.00.

Vă rugăm să vă înregistrați prealabil prin completarea formularului disponibil aici.