mamaplus

Gemenele Aurei, admise la o universitate prestigioasă. În ce țară vor învăța

-
//
11.08.2023

În acest an, au absolvit un liceu privat de Limbi Moderne și Management, gemenele cântăreței AURA, Lori și Beti. Fetele a susținut examenele de Bacalaureat și din toamnă vor deveni studente.

mamaplus

Cancan.md le-a contactat pe surori ca să afle unde își vor continua studiile. Așadar, Lori și Beti au ales să învețe în străinătate. Ambele au fost admise la University of Maastricht, din orașul Maastricht, Olanda.

Gemenele vor studia la facultăți diferite, dar vor trăi împreună, la gazdă. Lori a optat pentru facultatea Business Analytics, iar Beti – Digital Society.

Totodată, AURA a spus că au rămas zile numărate până când fetele sale vor părăsi casa părintească. Au bilete de avion pentru data de 15 august și evident, mama le va însoți și le va ajuta să se acomodeze la noul loc de trai. Artista ne-a mai spus că alegerea universității și a domeniilor pe care le vor studia le aparține în totalitate gemenelor.

„Trebuia să meargă în România, după care mi-au spus că vor în Olanda. Au aplicat la trei universități și la toate trei au fost admise. Au ales-o pe cea din Maastricht”, a povestit cântăreața.