mamaplus

Imagini de groază! O familie cu doi copii, găsită în pădure locuind într-un cort din crengi acoperit cu pături și celofan

-
//
12.01.2024

Caz halucinant la Bistrița Năsăud, România. O familie de opt membri printre care și doi copii mici a fost găsită de polițiști într-un adăpost ridicat într-o pădure de la periferia orașului, scrie realitatea.net.

mamaplus

Familia locuia ca în Evul Mediu, sub cerul liber, într-un cort construit din crengi de copac acoperit cu pături și folii de celofan. Copiii în vârstă de 2 și 6 ani erau grav bolnavi și au fost transportați de urgență la spital. 

Cei doi copii în vârstă de 2 și 6 ani au fost găsiţi bolnavi de angajaţii Primăriei Bistriţa în urma unor controale. Familia de 8 membri își improvizase la marginea pădurii un cort construit din crengi de copaci acoperit cu pături și folii de celofan. În plină iarnă, când în aceste zile s-au înregistrat temperaturi negative.

Poliția Locală Bistrița a intervenit și a demolat construcția improvizată, care le punea celor mici sănătatea în pericol.

Copiii au fost transportați la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa unde medicii au constatat că au bronșită acută și pneumonie și sunt suspecți de tuberculoză. Mai mult, fetița de 2 ani a fost găsită și cu anemie.

mamaplus