mamaplus

Încă un bebeluș regal! Prima fotografie cu cel mai mic nepot al Regelui Charles

-
//
27.07.2023

Familia Regală are un încă un motiv de bucurie: venirea pe lume a unui băiețel de sânge albastru, a cărui botez urmează să aibă loc în curând.

mamaplus

Bucurie mare în familia Ducilor de York, care și-au întărit rândurile odată cu venirea pe lume a unui nou bebeluș. Prințesa Eugenie a născut în urmă cu două luni un băiețel frumos și sănătos, care a primit numele de botez Ernest George Ronnie, scrie okmagazine.ro.

Mândră de nepoțelul ei, bunica Sarah Ferguson (cunoscută popular sub numele de Fergie) a transmis o felicitare publică, cu fotografia micuțului și câteva rânduri foarte personale, scrise de mână. "Ernest George Ronnie. O bucurie totală pentru inimile noastre... noul nostru pui de leu." Biletul a fost semnat de Ducesa de York: "Cu dragoste, Sarah".

Micuțul, care s-ar fi născut pe 30 mai, deci în urmă cu aproape două luni deja, este cel mai mic nepot al Regelui Charles al III-lea și fratele mai mic al lui August, fiul în vârstă de doi ani al Prințesei Eugenie și al soțului ei, Jack Brooksbank.

Fotografia cu Ernest a fost același instantaneu pe care Prințesa Eugenie, în vârstă de 33 de ani, l-a împărtășit pe Instagram pentru a anunța nașterea fiului ei și de ce a ales acest nume pentru el. ugenie"El este numit după stră-stră-străbunicul său George, bunicul său George și bunicul meu Ronald. Lui Augie îi place să fie deja fratele mai mare".

Acum, fericiții părinți au în plan organizarea botezului, care ar putea să aibă loc la finalul verii, cu reuniunea principalilor membrii ai Familiei Regale. Totodată, având în vedere faptul că Prințesa Eugenie este bună prietenă cu Prințul Harry, cu siguranță cel mic va primi măcar o felicitare din partea Ducilor de Sussex.