mamaplus

Mai multe cadavre, inclusiv copii, descoperite pe plajele din Turcia. Unele au membrele tăiate

-
//
22.01.2024

Pe diferite plaje din Antalya, au fost găsite 5 cadavre în 4 zile, pe o suprafață de 73 de kilometri. Deși sexul și identitatea unor cadavre nu au putut fi determinate, s-a văzut că membrele unor cadavre erau tăiate, potrivit hurryet.com și ziare.com.

mamaplus

Două cadavre au fost găsite pe plajele din districtul Manavgat din Antalya și un cadavru în districtul Serik. Prima veste proastă a venit din cartierul Çenger din districtul Manavgat.

Cetățenii care se plimbau pe plajă au informat jandarmeria când au văzut un cadavru în jurul orei 13.00. Jandarmeria, paza de coastă și echipe de medici au fost trimise la fața locului. Cadavrul, care nu avea niciun act de identificare asupra sa și al cărui sex nu a fost stabilit, a fost dus la justițiarul de Medicină Legală din Antalya după o primă examinare. Aproximativ o jumătate de oră mai târziu, de data aceasta un cadavru a fost raportat ca fiind găsit pe plaja din cartierul Denizkent, la aproximativ 40 de kilometri de cartierul Çenger. Echipele care au investigat locul faptei au dus cadavrul, al cărui sex nu a fost stabilit și pentru care nu a fost găsită nicio carte de identitate, la Instituția de Medicină Legală din Antalya.

Cetățenii i-au informat pe oficiali după ce au văzut cadavrul unei femei pe plaja din cartierul Kadriye din districtul Serik. Echipele sosite la fața locului au dus cadavrul femeii la cadavrutul de Medicină Legală din Antalya. Cu privire la posibilitatea ca acest cadavru să aparțină lui Merve Șevval Elmas (18 ani), care a dispărut în urmă cu 12 zile în Antalya, s-a decis prelevarea unei probe ADN de la familia acesteia.

În afară de cele 3 cadavre găsite ieri pe plajele din Antalya, miercuri au mai fost găsite 2 cadavre. Astfel, 5 cadavre au fost găsite în 4 zile pe o distanță totală de 73 de kilometri pe coastele orașului Serik, Manavgat și Alanya. După ce miercuri a fost găsit un cadavru pe plaja din cartierul Çenger din Manavgat, în aceeași zi, pe plaja Konaklı din Alanya a fost găsit cadavrul unui copil.