mamaplus

Mama Anastasiei, către judecători: Mi-ați distrus ultima speranță

-
//
25.01.2024

Mama Anastasiei, copila lovită mortal de un troleibuz la Ciocana, a venit cu mesaj către judecătorii de la Curtea de Apel Chișinău.

mamaplus

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, femeia a scris că este la limita disperării, pentru că cea care i-a omorât copilul își trăiește viața în libertate, în timp ce fetița ei este în sicriu, transmite Știri.md.

„Am murit în ziua când mi-a fost ucis copilul pe trecerea de pietoni. Din acea zi neagră mă trezesc doar cu gândul că șoferița care a trecut cu troleibuzul peste Nastea mea va primi pedeapsa pe care o merită. Însă la zece luni de când fetița mea nu mai este, judecata se tot amână, iar șoferița de troleibuz își trăiește viața în libertate, în timp ce copilul meu e în sicriu”, a scris mama Anastasiei.

Femeia a mai scris că judecătorii de la CA Chișinău i-au spulberat ultima speranță precum că mai există dreptate după ce aceștia au amânat ședința de judecată.

„Onorați judecători, îmi rămâne doar să vă întreb: voi așteptați ca eu de una singură să înfăptuiesc justiția? Așteptați să acționez după Legea talionului - ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte? Eu deja am murit odată cu Nastea, eu nu mai am ce pierde, iar voi astăzi, amânând din nou ședința de judecată, mi-ați ucis ultima speranță că va triumfa dreptatea”, a mai scris femeia.

Amintim că, pe 24 martie, Anastasia a încercat să traverseze strada regulamentar pe o trecere de pietoni nedirijată pe bd. Mircea cel Batrân din sectorul Ciocana al Capitalei, fiind tamponată mortal de un troleibuz de pe ruta nr. 13 condus de o șoferiță.