mamaplus

Mama fetiței ucise de un troleibuz va contesta decizia: Să vă fie rușine

-
//
17.07.2023

Mama fetiței de 12 ani accidentată mortal de un troleibuz la Ciocana ne-a declarat că e șocată de sentința aplicată de prima instanță șoferiței.

mamaplus

Femeia crede că pedeapsa de 4 ani de detenție, dintre care jumătate cu executare în penitenciar, este nedreaptă, așa că împreună cu apărătoarea sa o vor contesta la Apel. Și procurorii spun că vor veni cu un recurs, mai ales că inculpata ar fi scăpat de arestul la domiciliu și a trecut sub control judiciar, până la o decizie definitivă. După enunțarea hotărârii, șoferița a plecat glonț fără a oferi presei vreun comentariu, transmite tv8.md

„Sunt șocată, nu m-am așteptat la o asemenea condamnare. Vreau să mă adresez celor care creează aceste legi, să vă fie rușine, căci pentru voi o viață de om nu costă nimic. Ei vor circula, vor ucide și se vor plimba pe străzi”.

Amintim că șoferița a fost condamnată la patru ani de închisoare, dintre care doi ani cu suspendare. Femeia urmează să execute astfel 2 ani li 6 luni de închisoare într-un penitenciar de tip deschis.