mamaplus

Mama și bebelușul său de 7 luni, uciși de un șofer beat la Ghidighici, petrecuți pe ultimul drum

-
//
15.06.2023

Mama și bebelușul său de doar șapte luni, uciși într-un accident de un șofer prins beat la volan, la Ghidighici, au fost petrecuți cu o zi în urmă pe ultimul drum, scrie presa locală, care a început o campanie pentru a atrage atenția autorităților.

mamaplus

„Chiar în ziua în care Alina și micuțul Artiom au fost petrecuți pe ultimul drum, șoferul care a provocat accidentul și le-a luat viața a primit arest la domiciliu pentru 30 de zile”, scrie Hâncești 24.

Accidentul s-a produs vineri, 9 iunie, în localitatea Ghidighici. Preliminar s-a stabilit că șoferul de 34 de ani, care era la volanul unui BMW, a pierdut controlul mijlocului de transport. Drept urmare, mașina s-a tamponat violent de o Skoda, condusă de un tânăr de 25 de ani.

Un bebeluș de 7 luni și mama lui au decedat, iar bărbatul și un alt copil, de 4 ani, au fost transportați la spital pentru a beneficia de îngrijirile necesare.

Luni, 12 iunie, șoferul, care se face vinovat de tragicul accident de la Ghidighici, a fost plasat în arest la domiciliu, pentru 30 de zile.