mamaplus

Momentul în care un poliţist resuscitează un bebeluş în mijlocul unei autostrăzi. Mama micuţului nu şi-a putut stăpâni emoțiile

-
//
04.09.2023

Momentul uimitor în care un polițist erou resuscitează un copil în mijlocul unei autostrăzi a fost surprins pe camerele de corp. Mama copilului trecuse în viteză pe lângă echipajul rutier în drum spre spital, când aceasta a fost oprită pentru viteză şi ajutată contracronometru de un agent care i-a salvat băieţelul.

mamaplus

Ofițerul Brendan Fraser a fost de serviciu în Warren, Michigan, marți, când a văzut un vehicul care trecea cu viteză pe lângă mașina lui de patrulare. După ce l-a tras pe dreapta, poliţistul și-a dat seama rapid că familia din interiorul mașinii avea o urgență și s-a repezit să ajute, relatează Observator, conform Daily Mail.

Filmarea surprinde momentul în care reușește să-l facă băiețelul de 18 luni să respire din nou, după ce bebelușului i se făcuse buzele albastre.

Pe filmare, mama copilului poate fi auzită țipând: „Ajutor, copilul meu moare aici!” Intrând în acțiune, ofiţerul se îndreaptă imediat spre mașină şi deschide uşa. Familia din interiorul mașinii poate fi auzită implorând să-i lase să continue drumul spre spital.

„L-am dus la spital. Ei au spus că are COVID și apoi tocmai a început să facă convulsii”, adaugă una dintre pasagere.

Poliţistul a bătut spatele copilului până a putut respira

Înregistrările de pe camera de corp a agentului l-au surprins apoi pe Brendan bătând în mod repetat copilul pe spate și încercând să elimine ceea ce îl sufoca pe copil. La scurt timp după, el poate fi auzit spunând: „Primește aer, primește aer. Îl simt”. Părinții panicați pot fi văzuți înghesuindu-se frenetic în jurul ofițerului.

„În acest moment, nu este vorba despre a scrie o amendă sau de a opri un șofer cu viteză, este o urgență reală aici. Vizionarea ei acum este oarecum copleșitoare, dar în acest moment nu există prea multe gânduri în afară de a te baza pe antrenament”, a vorbit pentru ABC, ofițerul Fraser.