Născuţi în ziua Învierii! Dublă sărbătoare pentru şase familii din Capitală

Născuţi în ziua Învierii! Dublă sărbătoare pentru şase familii din Capitală

-
//
03.05.2016

Pentru şase familii din Capitală, Paştele a devenit o sărbătoare dublă. În Noaptea Învierii, la Institutul Mamei şi Copilului din Chişinău şase bebeluşi au văzut lumina zilei. Este vorba despre patru fete şi doi băieţi. Mamele micuţilor sunt fericite şi Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru darul oferit în această zi sfântă.

Născuţi în ziua Învierii! Dublă sărbătoare pentru şase familii din Capitală

În Noaptea Învierii a venit pe lume o fetiţă pe nume Deliana. Micuţa, care să născut perfect sănătoasă, este al treilea copil în familie. Mama se simte bine şi speră că fetiţa ei va avea parte de protecţia lui Dumnezeu:

"Noi o noapte întreagă am fost în proces de lucru. Ea la noi este o binecuvântare de la bun început."

În același timp, o femeie spune că durerile de naştere i-au apărut chiar în timp ce gătea în bucătărie. Băieţelul, care l-a adus pe lume, va purta numele Cristi, pentru a cinsti Învierea Domnului:

"M-au apucat durerile şi am venit aici. Nu am reuşit să facem bucate. Sunt foarte fericită că l-am aşteptat foarte mult. Ne-am gândit şi la alt nume, dar fiindcă e sărbătoare şi am ales numele Cristi."

Cele mai multe emoţii le-a avut, totuşi, o tânără, care a dat naştere primului său copil:

"O fetiţă de 54 de cm în înălţime şi 3,5 kilograme. O să fie un model înalt şi frumos. Este primul copilaş pe care l-am dorit din toată toată inima. Nu m-am aşteptat să nasc astăzi, mi-au spus că poate peste o săptămână. Dar ea a vrut astăzi să fie o sfântă."

"În noaptea învierii în Institutul Mamei şi a copilului s-au născut şase copilaşi, toţi în stare satisfăcătoare atât nou-născuţii cât şi mamele", a precizat şef secţie Lăurie Centrul Mamei şi a Copilului, Petru Erhan.

În cel mult trei zile, mamele, împreună cu micuţii, vor fi externaţi. Creştinii consideră că bebeluşii născuţi de Paşte sunt binecuvântaţi şi protejaţi de Dumnezeu.

Sursa: prime.md