mamaplus

O interpretă a anunțat că e însărcinată

-
//
12.02.2024

Emaa a anunțat că este însărcinată cu primul copil. Interpreta de peste Prut care a devenit virală pe YouTube datorită unei colaborări de mare succes cu Carla’s Dreams, la piesa ,,N-aud”, și-a anunțat fanii din mediul online că se pregătește să devină mamă pentru prima dată.

mamaplus

Artista păstrează o anumită discreție în ceea ce privește viața sa personală, deși se bucură de un succes considerabil în cariera sa profesională, iar melodiile sale sunt adesea apreciate și lăudate de către fani.

„De trei luni și-un pic, gândirea magică nu mai e doar gândire; nopțile sunt și mai vii, visele și mai fanteziste, iar realitatea mă ia pe sus în toate formele, așa cum a făcut-o mereu, doar că acum mă las și eu mai tare. Mothership called, we were waiting”, a transmis Emaa pe Instagram, conform Elle.

mamaplus

Reacțiile fanilor pe rețelele de socializare au fost apărut imediat, iar postarea a devenit virală. Numeroși admiratori au transmis felicitări către Emaa și i-au urat toate cele bune, inundând secțiunea de comentarii cu complimente: „Felicităăăări și multă iubire!”, a reacționat imediat colega ei de breaslă, Alina Eremia. „Să fii mamă este atât de special! Love!”, a scris și Antonia, iar Alex Velea a lăsat un emoji cu inimioară.

Jean Gavril și Misha Miller se numără printre vedetele care au felicitat-o pe cântăreață pentru sarcină.

Cântăreața a ținut vestea ascunsă

Fiind coplesită de emoții, Emaa nu a putut să nu radieze de fericire când a observat cât de multă lume se bucură pentru ea. Astfel, artista le-a transmis un sincer mulțumesc pentru sprijinul lor, apreciind în special că aceștia sunt alături de ea în această nouă etapă din viața sa. Vizibil entuziasmată, Emaa a făcut o postare pe InstaStory.

„Ăsta a fost primul secret și cu adevărat cel mai important; mai am surprize, dar le las să vină pe rând că nici nu știu ce să fac cu atâta fericire deodată, așa cum spunea cineva: „sunt atât de fericită, că îmi este tare frică să nu speri fericirea.” Vă mulțumesc pentru toată energia și dragul de la voi. Primesc tot ce transmiteți către mine și simt totul extrem de sincer și viu și plin. Love!”, a mai spus Emaa.

Emaa se evidențiază prin timbrul vocal distinctiv, motiv pentru care Carla’s Dreams a dorit să colaboreze cu ea în 2021. Cântăreața a făcut cunoștință cu lumea muzicii încă din copilărie și a avut susținerea celor dragi de la începutul carierei sale. Cu toate acestea, a simțit nevoia să se desprindă de familie și să-și urmeze propria cale profesională. Astfel, a luat decizia importantă de a se muta din Timișoara în București, iar de atunci a cunoscut un succes remarcabil.