mamaplus

O mamă și-a torturat copilul și l-a băgat în congelator. Motivul

-
//
25.09.2023

O mamă a fost condamnată la doar 30 de zile de închisoare după ce și-a torturat copilul, apoi l-a băgat în congelator pentru a vedea dacă tatălui copilului îi pasă.

mamaplus

Sharday McDonald, din Gresham, Oregon, SUA, i-a pus viața copilului în pericol pentru a-l „testa” pe tată și pentru a vedea „dacă îi pasă”, transmite stirileprotv.ro.

Copilul a supraviețuit atacului brutal al propriei mame, dar un expert a declarat că „ar fi putut să-l ucidă”, scrie Daily Star.

Acțiunile abuzive ale lui McDonald au fost descoperite după ce poliția a fost chemată să efectueze un control de rutină în locuința ei din zona Portland, în octombrie 2021, după ce a primit o sesizare potrivit căreia o femeie din locuință ar fi pus un copil în interiorul unui congelator. Când a sosit poliția, McDonald țipa la tatăl copilului, Kendrick Neal, la telefon.

Potrivit unei declarații, poliția a auzit-o pe mama de 30 de ani strigând: „O să vezi în curând despre ce este vorba. Nu-l dorești? O vezi în curând ceva despre acest copil nenorocit. Nu-mi pasă”.

Dar imediat ce ofițerii au bătut la ușă, McDonald s-a liniștit și a încetat să mai țipe și să strige înainte de a deschide ușa, în timp ce își ținea fiul într-o pătură. Odată ce tatăl a ajuns la fața locului, poliția a revăzut apoi imaginile în care femeia își abuza copilul.

Ofițerul care a arestat-o pe McDonald a declarat că se părea că bebelușul încerca să își țină respirația în timp ce i se turna apă pe față și peste nas. Un medic pediatru a revăzut, de asemenea, imaginile și a spus că este foarte probabil ca bebelușul să se fi luptat să respire și că acest lucru l-ar fi putut ucide.

Potrivit postului local KATU din Portland, Oregon, afiliat ABC, McDonald i-a spus ofițerului că i-a făcut acest lucru copilului „din răutate”. Ea ar fi spus poliției, după arestare, că i-a făcut aceste lucruri fiului ei pentru a-l „testa” pe tată și pentru a vedea dacă „îi pasă”.

McDonald a fost acuzată de două capete de acuzare de maltratare de gradul întâi plus punerea în pericol nesăbuit a unei persoane. Ea a pledat vinovată în iulie 2023 și a fost condamnată la 30 de zile de închisoare.

În plus față de pedeapsa de 30 de zile de închisoare, McDonald va fi supravegheată timp de trei ani. Nu este clar dacă i s-a interzis să se apropie de copilul ei definitiv, sau doar pentru o anumită perioadă de timp.