mamaplus

O mămică din SUA și-a anunțat propria moarte pe Instagram

-
//
20.11.2023

Caz cu adevărat șocant în SUA. O mamă și-a anunțat propria moarte într-un mesaj sfâșietor pe Instagram, pentru a se asigura că prietenii și familia știau cât de „profund” a fost iubită.

mamaplus

Casey McIntyre, în vârstă de 38 de ani, a murit duminică de cancer ovarian, transmite observatornews.ro.

„O notă pentru prietenii mei: dacă citiți asta înseamnă că am murit”, a început postarea ei devastatoare pe Instagram.

Mesajul tragic a însoțit o serie de fotografii care o înfățișează pe Casey zâmbind în timp ce era înconjurată de cei dragi, în special de soțul ei, Andrew Gregory, și de fiica lor în vârstă de 18 luni, Grace, potrivit New York Post.

A murit de cancer la scurt timp după ce a făcut postarea devastatoare

„V-am iubit pe fiecare dintre voi din toată inima și vă promit că am știut cât de profund sunt iubită”, a scris ea, adăugând că ultimele cinci luni pe care le-a petrecut acasă cu familia și prietenii ei au fost „magice”.

„Casey a vrut să termine această postare cu o listă de lucruri care au fost o mângâiere și o bucurie pentru ea în timpul vieții ei și am inima frântă că nu voi vedea niciodată această listă”, a scris soțul femeii.

Postarea a devenit rapid virală cu mii de aprecieri și sute de comentarii emoționante.

„O, Casey! Nu știu cum o vom reuși fără tine, dar o vom face”, a spus Gregory.

Casey a fost tratată de o echipă medicală „de top” din NYC și a fost recunoscătoare în special pentru „asistentele” ei. O slujbă de pomenire este stabilită pentru 2 decembrie la Prospect Park Boathouse.