mamaplus

Paris Hilton a devenit din nou mamă, în mare secret: "Prințesa mea a sosit!"

-
//
24.11.2023

La doar 11 luni după ce a devenit mama unui băiețel născut printr-o mamă surogat, mondena Paris Hilton surprinde lumea c-un anunț neașteptat.

mamaplus

Paris este mamă de fată! Moștenitoarea a anunțat, ieri, nașterea surpriză a „prințesei” ei, botezată London.

Moștenitoarea în vârstă de 42 de ani a făcut anunțul surprinzător chiar de Ziua Recunoștinței. Deși nu era clar, inițial, dacă copilul s-a născut deja, ea a postat o imagine cu o ținută roz pentru bebeluș cu numele London pe ea și a clarificat într-un comentariu pe TikTok că Prințesa mea a sosit!.

mamaplus

Acesta este al doilea copil al lui Paris cu soțul ei, Carter Reum. Cei doi au devenit părinții unui băiețel botezat Phoenix în luna ianuarie, copilul fiind născut prin mamă surogat.

Dacă vestea legată de sosirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei a fost o adevărată surpriză, numele în sine nu este.

Paris Hilton a declarat într-un episod al podcastului ei, pe 1 martie, că a ales numele London/Londra încă de acum 10 ani, în caz că va avea vreodată o fiică.

„Voi fi foarte încântată dacă Phoenix va avea într-o zi o surioară – o voi numi London. Este orașul meu preferat și mereu mi-am dorit să-i pun fiicei mele numele Londra”, a spus ea.

„De fapt, am ales acest nume de mult timp, probabil de acum 10 ani. Întotdeauna mi-am dorit o fetiță cu numele London/Londra. Îmi place acest nume pentru fiica mea', a adăugat ea.

Deși nu se știu mari lucruri despre această fetiță sau dacă ea a fost născută, la rândul ei, printr-o mamă surogat, precum Phoenix, s-a dezvăluit că Paris și soțul Carter Reum nu au spus nimănui despre Phoenix, nici măcar propriilor familii, iar acest lucru este posibil să se fi repetat și-n cazul surioarei lui.

Este clar că faimoasei moștenitoare îi place să facă lucrurile în mare secret și-apoi să surprindă lumea c-un anunț de anvergură, scrie okmagazine.ro.