mamaplus

„Pedepsele” pe care le primea un adolescent cu autism de la mama și fratele lui. Băiatul a murit din cauza malnutriției

-
//
27.02.2024

Un bărbat din Michigan și-a înfometat până la moarte fratele cu dizabilități. Acesta a fost condamnat la minim 30 de ani de închisoare.

mamaplus

Paul Ferguson, în vârstă de 21 de ani, a pledat vinovat în Decembrie, fiind acuzat de abuz asupra unui minor, și anume fratele său în vârstă de 15 ani, Timothy Ferguson. El a fost condamnat luni de la 30 de ani până la 100 de ani de închisoare, scrie Fox News.

Timothy Ferguson, un adolescent care suferea de autism și avea deficiențe de vorbire și locomotorii, cântărea doar 31 de kilograme atunci când a murit, în iulie 2022.

Mama sa, Shanda Vander Ark, în vârstă de 44 de ani, a fost condamnată în ianuarie la închisoare pe viață, pentru acuzațiile de crimă și abuz asupra minorului.

Judecătorul Matthew Kacel a declarat că nu crede că Paul Ferguson simțea regret în urma decesului fratelui său sau părere de rău pentru „pedepsele” pe care i le-a aplicat atât el, cât și mama lui, cum ar fi băi cu gheață.

„Curtea consideră că Ferguson este la un pas de a deveni un psihopat precum mama sa”, a spus acesta.

Paul Ferguson și mama lui îl „pedepseau” pe Timothy punându-l să mănânce sos picant, nu-l lăsau să doarmă, îi făceau băi cu gheață și încuiau cu un lacăt frigiderul și sertarele în care se afla mâncare.

El a murit din cauza malnutriției și a hipotermiei.

sursa