mamaplus

Provocările unei sarcini pe timp de iarnă. Sfaturile unui medic

-
//
07.12.2023

Sarcina este una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei mămici. Astfel, în tot acest timp femeile au grijă de sănătatea lor și a micuților.

mamaplus

O perioadă grea în timpul sarcinii este sezonul rece, atunci când riscul de a te îmbolnăvi este mai mare. Prin urmare, trebuie să respecți recomandările medicului care îți monitorizează sarcina și să mergi regulat la control, transmite Moldova1.md.

Cu siguranță, graviditatea este o perioadă specială în viața fiecărei femei. Trebuie însă să recunoaștem că fiecare etapă a ei, viitoarea mămică se confruntă cu provocări pe care trebuie să le înfrunte în așa fel încât, sănătatea ei și a viitorului copilaș și fie în siguranță.

„Deci, care sunt provocările iernii, acestea sunt virozele, gripele, avitaminozele, suprarăcelile organismului, cât și traumele care pot fi provocate de gheață sau zăpadă. În această perioadă femeile însărcinate sunt cele mai vulnerabile. Preparatul pe care se poate de administrat este paracetamolul”, spune medicul obstetrician-ginecolog, Elena Parpauț.