mamaplus

Shopping MallDova dă start reducerilor de iarnă de până la 70%!

-
//
10.01.2024

E timpul să te bucuri de surprize plăcute la Shopping MallDova! Începând din 10 Ianuarie până pe 31 ianuarie, ai parte de oferte de până la 70%, la o gamă variată de articole. Bijuterii, electrocasnice, cărți, gadgeturi, articole pentru casă, sport, cele mai trendy haine și accesorii, pe toate le găsești la Shopping MallDova. 

Pe toată durata perioadei de promoții, ai ocazia să profiți de ofertele brandurilor tale preferate și să te bucuri de cele mai tari cumpărături ale iernii. 

Descoperă moda în toate formele și nuanțele sale la Shopping MallDova. Lasă-te răsfățat de produsele tale preferate de îngrijire a pielii, a părului și a corpului, la prețuri irezistibile.

La Shopping MallDova fiecare detaliu contează. Găsești o gamă variată de articole decorative, textile și mobilier pentru a-ți transforma casa într-un sanctuar personal. Modernizează-ți spațiul cu cele mai noi electrocasnice și gadgeturi la prețuri avantajoase. 

Pentru cei mici și pentru cei cu spirit jucăuș, brandurile tale preferate din Shopping MallDova oferă o varietate bogată de jucării și articole pentru copii pentru toate vârstele. Iar pentru pasionații de aventuri, reduceri speciale la valizele pentru vacanțe, pregătite să te însoțească în călătorii de neuitat. 

Dacă îți propui să citești mai mult în 2024, vino în librării să-ți completezi lista de lecturi cu noi titluri de carte și să explorezi noi lumi și povești. 

Pe lângă cumpărături, lasă-te cucerit de atmosfera magică de la Shopping MallDova. Și, desigur, nu uita de partea cu adevărat distractivă! Relaxarea cu un film la cinematograful nostru sau o partidă de bowling distractivă cu prietenii poate completa experiența de shopping. Pentru momentele savuroase, răsfăță-te cu o masă delicioasă în restaurantele de la etajul 4 sau explorează varietatea delicioasă din zona food court.

Tatiana Cojocaru, Manager Marketing Shopping MallDova:„Suntem încântați să anunțăm că, începând din 10 ianuarie, Shopping MallDova va da startul sezonului reducerilor de iarnă! Oportunitatea de a achiziționa o gamă variată de articole, inclusiv îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, lenjerie, articole pentru copii, produse pentru casă și frumusețe, la prețuri reduse de până la 70%, este aici. Este momentul perfect pentru a vă bucura de cele mai recente tendințe și pentru a vă reîmprospăta garderoba la prețuri incredibile. Vă invităm să faceți parte din această experiență de shopping de excepție la Shopping MallDova, unde moda și economiile se întâlnesc într-un mod unic și plin de surprize!” 

Ne vedem la Shopping MallDova!

Pentru mai multe detalii și noutăți, urmărește-ne pe paginile de pe rețelele sociale.