mamaplus

Șocant! A furat o mașină în care era un bebeluș, apoi a intrat într-un copac

-
//
05.10.2023

Caz șocant în SUA! Un bărbat din Connecticut a furat o mașina în care se afla pe bancheta din spate un bebeluș în vârstă de câteva luni, apoi a jefuit o bancă, ca în final să intre cu autoturismul pe care tocmai îl furase într-un copac, potrivit autorităților. Din fericire, copilul nu și-a pierdut viața.

mamaplus

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a furat o mașina în care se afla pe bancheta din spate un bebeluș în vârstă de câteva luni. Poliția din Windsor a declarat că dispariția a fost semnalată la scurt timp după ora 9:00 dimineață, în ziua de miercuri, 4 octombrie, potrivit căruia cineva a furat un vehicul din fața unei școli cu un copil aflat în autoturism. La scurt timp după aceea, autoritățile au primit alte sesizări despre un jaf la o bancă și despre un vehicul care a lovit un copac.

„A devenit evident că toate cele trei incidente aveau legătură” 

Astfel, după ce a plecat de la locul unde a comis ultima infracțiune, bărbatul a intrat cu mașina pe care doar ce o furase într-un copac. „Pe măsură ce ofițerii au adunat informații din fiecare locație, a devenit evident că toate cele trei incidente aveau legătură și aveau un singur creator”, a declarat locotenentul Nicholas Dally pentru presa locală, potivit informațiilor oferite de ABCNews.

Oamenii legii sunt de părere că suspectul a furat mașina din fața școlii înainte de a jefui banca și că apoi a fugit, și a lovit vehiculul furat în care se afla micuțul, intrând într-un copac. Bărbatul care nu a fost identificat și-a pierdut viața și a fost declarat mort la fața locului. Din fericire, bebelușul de 17 luni era treaz și receptiv în urma accidentului, potrivit autorităților. Acesta nu și-a pierdut viața. 

Mama lui a fost adusă la locul faptei și l-a însoțit pe copil la spital. Nu a existat nicio actualizare imediată cu privire la starea copilului.