mamaplus

Tragedia de la Ciocana: Şoferița de troleibuz a contestat sentința

-
//
02.10.2023

Mama Anastasiei, copila lovită mortal de un troleibuz la Ciocana, afirmă că șoferița a contestat sentința de 2,6 ani, dictată de prima instanță.

mamaplus

Mama fetei s-a arătat nemulțumită de comportamentul șoferiței de troleibuz care ,,se va bucura încă 4 luni de viața obișnuită'', transmite unimedia.info.

„Astăzi am aflat că ședința de judecată la Curtea de Apel a fost  programată pentru 17 ianuarie 2024 și sunt șocată, ca să spun ușor. Ucigașul copilului meu se va bucura încă 4 luni de viața obișnuită, spre surprinderea mea, încă mai credeam că are măcar un strop de umanitate în ea. Am aflat că acest neom a contestat pedeapsa de 2,6 ani în penitenciar de tip deschis, considerând-o foarte aspră pentru ea. Afirmă că nu o merită și că este nevinovată. Tu serios???

Și după acasta imi vor spune că îi pare rău?! Nu-i pasă că a ucis un copil, nu-i pasă de noi toți, cei a căror vieți le-a schilodit cu nepasarea ei pe drum!!! Fac apel către Curtea de Apel să-mi audă strigătul din suflet și să examineze cauza cât mai curând. Nu vreau să cred că la noi viața unui om nu valorează nimic, vreau ca fiecare criminal să fie tras la răspundere pentru acțiunile lui”, a scris mama Anastasiei.

Amintim că pe 24 martie, Anastasia a încercat să traverseze strada regulamentar la o trecere de pietoni nedirijată pe bd. Mircea cel Batrân din sectorul Ciocana al Capitalei, când a fost tamponată mortal de un troleibuz de pe ruta nr. 13 condus de o șoferiță.