mamaplus

Un bărbat și-a ademenit nepoatele minore cu dulciuri și le-a agresat sexual

-
//
31.03.2022

Mărturii terifiante, în cazul bărbatului acuzat că şi-a agresat sexual nepoatele, două copile de doar 9 şi 11 ani. Victimele sunt verişoare, iar unchiul lor le-ar fi chemat luni după-amiază în casă pentru a le oferi dulciuri. Mama uneia dintre victime acuză că fratele şi-a ținut nepoatele închise mai bine de trei ore. Cazul teribil a fost înregistrat într-o localitate din județul Buzău, România.

Bărbatul acuzat că şi-a supus propriile nepoate unor orori de neînchipuit, are 37 de ani.

„Pe la ora 17,00 fetele ar fi trebuit să ajungă acasă, de la şcoală. Pentru că nu mai veneau, am plecat să le căutăm prin sat, prin parc, la piață, dar nu erau. Am trecut şi pe la casa bătrânească, însă fratele ăsta ne-a spus că nu le-a văzut”, a mărturisit mama uneia dintre fete.  

Cele două verişoare au revenit la casele lor abia după ora 20.00, din spusele femeii. Aceasta declară că bărbatul le-a atras în casă, spunându-le că le oferă dulciuri, însă le-a ținut încuiate timp de trei ore. Le-a dat drumul, crede ea, abia după ce a realizat că sunt căutate de părinții disperați.  

„Fata mi-a spus acasă că acolo, în casă, el le-a dezbrăcat apoi le-a mângâiat, le-a atins cu mâna. Prima oară când am ajuns acasă la el şi mi-a zis că fetele nu erau la el, de fapt erau încuiate în casă. Am sunat la Poliție şi dimineață au venit peste el”, a declarat mama uneia dintre victime, sora agresorului.

Bărbatul este acum cercetat pentru viol şi ar putea petrece mulți în spatele gratiilor. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.