mamaplus

Un bebeluș de 6 luni, mușcat de șobolani de peste 50 de ori, în timp ce dormea

-
//
27.09.2023

Copilul de șase luni a fost găsit pe 20 septembrie, în casa familiei lui, din Baltimore, SUA, cu răni grave după ce a fost mușcat de șobolani de peste 50 de ori, potrivit New York Post. 

mamaplus

Bebelușul, care a fost mușcat de cap, obraji, nas, coapsă, picior, braț, degetele de la mâini și de la picioare a pierdut o cantitate mare de sânge, potrivit canalului local de știri 14 News. Brațul drept a fost mâncat de rozătoare de la cot până la palmă. Părți din degetele lui au fost, de asemenea, mușcate, lăsându-i oasele la vedere, a declarat un reprezentant al poliției. Copilul a fost dus cu avionul la un spital din Indianapolis, unde a primit o transfuzie de sânge, după ce temperatura îi scăzuse la 34 de grade Celsius. 

În casa familiei Schonabaum, de pe South Linwood Avenue, unde locuiau trei adulți și cinci copii minori, polițiștii au găsit gunoaie și fecale de șobolan. Părinții copilului de șase luni, dar și mătușa lui, au fost arestați și acuzați de neglijență.

Un oficial al Departamentului de Poliție Evansville a declarat că acesta a fost unul dintre cele mai grave cazuri de neglijență a copiilor pe care l-a văzut în cariera ei de decenii.

Tatăl copilului le-a declarat anchetatorilor că au avut o problemă cu rozătoarele în luna martie, dar că se ocupa în prezent de asta, prin angajarea unei firme de deratizare. Rozătoare au cauzat probleme și în trecut. Doi copii din casă i-au spus unui profesor de la școala unde învață, pe 1 septembrie, că șoarecii le-au mușcat degetele de la picioare în timp ce dormeau. Patru zile mai târziu, un lucrător al Departamentului de Servicii pentru Copii din Indiana a vizitat casa, unde Thurman a susținut că semnele de pe degetele de la picioarele copiilor erau probabil doar zgârieturi de la cadrul patului.