mamaplus

Un bebeluș a murit singur în casă, de foame. Mama lui a plecat fără el în vacanță

-
//
26.02.2024

O femeie în vârstă de 32 de ani riscă să fie condamnată la închisoare pe viață pentru că a plecat în vacanță zece zile și și-a lăsat bebelușul singur acasă.

mamaplus

Copilul de un an și patru luni a murit singur în casă, de foame. El a stat închis într-un țarc timp de zece zile. Mama lui, pe nume Kristel Candelario, din Cleveland, Ohio, a recunoscut crima, iar acum riscă să primească o pedeapsă pe viață, transmite Stirileprotv.ro.

Femeia a plecat în Detroit și Puerto Rico și și-a lăsat fiica singură acasă, închisă într-un țarc. După zece zile, femeia a descoperit că bebelușul murise.

„Copilul de 16 luni era extrem de deshidratat în momentul morții. Copilul în vârstă de 16 luni a fost găsit într-un țarc Pack-N-Play pe o căptușeală murdară de urină și fecale, cu pături murdare”, au transmis autoritățile locale.

Autopsia a arătat că micuța a murit de foame și suferea de deshidratare severă. Mama copilei a fost acuzată de crimă agravată.

„Acest caz este unul dintre acele cazuri cu adevărat inimaginabile care îmi va rămâne în minte mulți ani de acum încolo. În calitate de procurori, este de datoria noastră să reprezentăm victimele, iar astăzi am vorbit în numele fetiței de 16 luni, Jailyn – care nu mai este printre noi – din cauza deciziilor egoiste pe care le-a luat mama ei. Această condamnare de astăzi, este primul pas spre dreptate pentru Jailyn”, a spus procurorul districtului Cuyahoga, Michael O’Malley.

Avocații mamei au menționat că femeia suferea de probleme de sănătate mintală, dar nu au oferit mai multe informații.